Brandgo’ koncert

Brandgo´ Koncert. Torsdag den 28. april, kl. 18.30 åbnede brandstationens døre for en musikalsk og festlig koncert med to orkestre. 140 gæster til koncert.Brandmandsklubben Bramsnæs havde 140 gæster til koncert, som blev en aften med blandet musikoplevelse.

strange hansen-1

Først vil Strange/Hansen Trio + en gæst underholde med musik fra jazzens univers. John Strange, Henrik Hansen og Nils Christensen har spillet musik i over 20 år og i flere forskellige sammenhænge: Jazz, folkemusik og rock. ”Fællesnævneren er den gode melodi, som vel at mærke, hentes fra mange forskellige genrer og tidsepoker

long dog orkester-3

Efter pausen gik det 6-mands store orkester, LongDogOrchestra, på scenen, med en buket af egne underholdende værker. Musik som lægger sig i landskabet mellem blues og americano. Sange om drømme, håb, kærlighed og problemer. ”Opdigtede historier fra det virkelige liv”.

Tekst og foto: Lasse Christiansen

Skriv et svar