Indvielse af stierne i Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Byforum har over de seneste år arbejdet på at få etableret 2 stier i Kirke Hyllinge.
Stierne er nu færdige og de endelige ruter afsløres ved en lille event ved gadekæret Lørdag d. 7 januar hvor Byforum vil være vært for lidt godt til ganen.Kom og hør om stiernes historie og se ruterne og mød folkene bag projektet.Om ruterne :
Stien ”Byen rundt”
Bystien, hvor alle de eksisterende stier samles i en historie byen rundt. Størstedelen af stierne er eksisterende grus og asfalt stier, der nu er samlet i en rute byen rundt.

Ørbæk stien
Stien der går lidt ud fra byen og følger de skønne marker der omkranser Kirke Hyllinge og fører os ud til Ørbæk renden.Fælles for begge stier er at de er egnede for alle, hvad end du er løber, går tur med hunden eller på hyggetur med børn.Vi ses ved gadekæret d. 7. januar
Kirke Hyllinge Byforum

Skriv et svar